JOBBA

HOS OSS

Håll utkik nedan för aktuella tjänster. 

NORRLARM

Jobba hos oss

Vi söker Larmtekniker till vårt team i Luleå

Är du tekniskt intresserad, alert och vill arbeta praktiskt gentemot kunder? Då är detta tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter
Hos oss som larmtekniker kommer du i huvudsak att arbeta med installation, service, kontroll och underhåll av säkerhetsanläggningar. Ofta serverbaserade lösningar och datanätkonfiguration. Du kommer att hålla i handhavandeutbildningar och ge driftinstruktioner.

Om företaget
Norrlarm är ett väletablerat företag inom säkerhetsbranschen. Vi har sedan starten 1976 arbetat med att skapa skydd och trygghet för våra kunder. Norrlarm har en affärsidé som bygger på att ta fram kundanpassade säkerhetslösningar med marknadsledande produkter i kombination med hög kompetens.

Vi lägger stor vikt vid hög kvalitet och strävar ständigt efter att öka vår kunskapsnivå för att möta framtida krav. Vår relation till kunder, leverantörer och myndigheter ska grundas på ansvar, engagemang och förtroende. Vår arbetsmiljö är öppen och inspirerande. Med stort inflytande ger vi dig möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Din profil
Du som söker tjänsten som larmtekniker skall vara teknikintresserad och gärna ha goda allmänna kunskaper inom elektronik, IT och installationsteknik. Du kommer att få utbildning i de moment och program som du kommer att jobba i och tidigare erfarenhet som larmtekniker är inget krav. Arbetet innebär mycket kundkontakter och därför är det viktigt att du som person är social och att du är bra på att kommunicera tydligt. Eftersom vi jobbar med säkerhet så kommer det också att göras ett utdrag ur brottsregistret.

Krav:
– Körkort B
– Svenska i tal & skrift

Meriterande:
– Erfarenhet från larmbranschen eller annan typ av tekniskt jobb
– Utbildning inom IT eller teleteknik
– Gymnasieutbildning teknisk/elektrisk inriktning
-Erfarenhet inom teknik/elektronik

Villkor
Start: Omgående

Ort: Luleå. Det förekommer mycket resande inom tjänsten i hela Norrland.

Arbetstider: 08:00 – 17:00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Gerd Stöckel, telefon: 010-10 10 512.

Skicka din ansökan till gerd.stockel@norrlarm.se

Sista ansökningsdag är 2020-09-30