JOBBA HOS OSS

Teknisk Säljare

NORRLARM

Teknisk Säljare

Luleå

Rollen

Vi söker den som vill anta utmaningen att driva våra projekt från ax till limpa under eget resultatansvar. I den här rollen kommer du att ansvara för inkommande förfrågningar och även aktivt bearbeta marknaden. Du kommer upprätta kalkyl, offerera och förhandla affären gentemot kund, hantera inköp av materiel och ansvara för genomförandet av projekt. Du förväntas hålla dig insatt och uppdaterad i branschens tekniska utveckling.

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen krävs det att du har en god analytisk förmåga, ett gott kommersiellt sinne och har ett stort intresse för den teknik vi arbetar med. Du måste givetvis vara en genuin lagspelare, trivas med en stor variation av arbetsuppgifter och ha lätt för att anpassa dig till olika situationer.

Din bakgrund

Vi tror att du har en ingenjörsexamen inom elektronik eller automation eller på annat sätt erhållit motsvarande kompetens. Du har minst ett par års arbetslivserfarenhet och kan visa på konkreta exempel på att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du behöver inte nödvändigtvis ha en bakgrund inom försäljning men du måste kunna demonstrera ett kommersiellt tänk och ha ett intresse för att utvecklas som säljare.

Vi är Norrlarm

Norrlarm är ett familjeägt företag med över 40 år i säkerhetsbranschen. Vår styrka ligger främst i vår motiverade och kompetenta personal som säkerställer att våra lösningar och tjänster håller högsta kvalitet. Eftersom vi är en lokal aktör med korta beslutsvägar har vi även förmågan att vara flexibla och lyhörda för våra kunders behov. Vår arbetsmiljö är öppen, inspirerande, med inflytande och vi ger stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Du har stora möjligheter att själv påverka Ditt arbete då Du får både ansvar och frihet att arbeta självständigt. Hos oss är det ett mål att den enskilde medarbetaren gradvis får mer ansvar och nya utmaningar för att arbetet alltid ska vara stimulerande.

Information

Anmäl intresse

Kontaktperson

Lowe Stöckel

Kontakt E-post

Kontakt Telefon

0705087799

Anställningstyp

Heltid, Tillsvidareanställd

JOBBA HOS OSS

Liknande tjänster

Larmtekniker

Vi söker nu Larmtekniker till vårt team i Luleå.Är du tekniskt intresserad, alert och vill arbeta praktiskt gentemot kunder? Då är detta tjänsten för dig!

Läs mer »